بستنی سازی

بستنی سازی

بستنی سازی

بستنی بادامی :

  پوره بادام بوداده                                         ۱۵۰ گرم        شکر                                                  ۵۰۰ گرم
  زرده تخم مرغ                                            ۳ عدد      روغن                                                      چند قطره
   خامه زده شده                                             ۵۰۰ گرم    خلال بادام                                                  ½ پیمانه

در یک ظرف ۱۵۰ گرم از شکر را با چهار قاشق آب روی حرارت می گذاریم . وقتی شکر در آب حل شد پودر شکر در آب حل شد ، پودر بادام را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم . زمانیکه بادام طلایی شد و به صورت کارامل درآمد ، آنرا از روز حرارت برمی داریم و روی یک یک سطح صاف یا کاغذ که با روغن چرب شده می پاشیم .

سپس با وردنه کمی روی آن می کشیم تا کارامل های خشک شده کاملا خرد شوند و اجازه می دهیم کمی سرد شود . خامه را به همراه بادام کاراملی در ظرفی به صورت دورانی مخلوط می کنیم .

از طرفی زرده ها را بقیه شکر آنقدر می زنیم تا مانند کرم شود ، مخلوط خامه و بادام کاراملی را به زرده ها افزوده و با ملایمت هم می زنیم . حالا مواد را در قالب مناسبی ریخته و در فریزر قرار می دهیم تا کاملا سفت شود .

یک ربع قبل از سرو کردن ، بستنی را از فریزر در آوزده ، درون ظرف اصلی ریخته و روی آن خلال بادم می پاشیم .

بستنی سازی

بستنی سازی :

بستنی با کارامل :

شیر                   ۵/۰ لیتر   شکر              یک پیمانه
زرده تخم مرغ      ۳   عدد بستنی                       ۱ پیمانه
کارامل              ۳ قاشق مرباخوری مربا              ۳ قاشق غذاخوری

ابتدا زرده های تخم مرغ را در ظرفی با همزن خوب می زنیم تا پف کند و حالت کش دار ایجاد شود .

شیر را در ظرف دیگری می جوشانیم و شکر را با آن ترکیب می کنیم تا خوب حل شود . مخلوط شیر و شکر که کمی خنک شد آرام آرام به زرده ها اضافه می کنیم . دقت کنید شیر داغ نباشد . حالا همه مواد را با هم ترکیب می کنیم .

سپس بستنی را اضافه کرده و مواد را به آرامی با وسیله ای مانند کاردک هم می زنیم .

در آخرین مرحله باید کارامل را اضافه کنیم .

بستنی را در ظرف های مخصوص ریخته در یخچال نگه می داریم تا خوب بسته شود .

وقتی بستنی کاراملی شد و خوب حالت گرفت ، روی آن چند قاشق مربا می ریزیم و تزئین می کنیم .

بستنی سازی